Regnskogen

Hej pa er!

Tisdagen spenderats i regnskogen innanfor Cairns, vackert som bara den! Det gjorde nastan ingenting att solen inte sken, for det skulle anda inte ha setts for regnskogen var anda ivagen. I regnskogen gick vi runt och tittade pa trad, vilket var ratt coolt faktiskt, for det finns trad som vaxer i alla mojliga och omojliga vinklar! Dock var turens huvudsakliga aktivitet att bada i vattenfall! Vilket var heelt sjuukt kul!!! Kande mej som ett litet barn igen! 

Pa forsta stallet kunda man till och med hoppa i vattnet fran en klippa, vilket hander ungefar aldrig i Australien, for har finns bara sandstrander! Vilket ar ganska trottsamt efter ett tag, det finns en grans pa hur mycket sand man kan klara av!!

Andra stallet var Josephine Falls, dar hade vattnets erosion gjort nedre delen av fallet till en naturlig vattenrutschbana! Sa dar akte vi ner ett par ganger! KUUUL! :D Halt som fasiken var det dock, och som en  naturlig talang till att klanta till mej och skamma ut mej sa lyckades jag ju naturligt halka. Landade pa min lilla armbage sa nu ar den morkbla och ungefar dubbelt sa stor som vanligt. VAAALDIGT fotegenisk maste jag saga.. haha!

Efter lunch sa bar det av till Milla Milla Falls. Dar kunde man simma genom vattenfallet, vilket kandes som att fa en ganska brutal massage, men det ar skont! :) Var man pa insidan av fallet och tittade upp sa sag det upp som vattnet rann at fel hall, for pa undersidan av bergsutspranget som bildade borjan av fallet sa vaxte det gras och mossa som sag ut som marken. Det var coooolt!

Dagens sista stopp var en gammal vulkankrater dar det under arens lopp (ett par tusen ar) samlats vatten, vilket holls varmt av jorden och den gamla vulkanen. Och for er som tror att detta var nagon liten vattenpol sa kan jag ju meddela att sa inte var fallet, horde att den 800 meter i diameter, och som djupast var den 60 meter. Sahar i efterhand kan jag ju saga att vattnet inte var sadar sarskilt varmt, visst det var varmast av dagens bad, men jamfort med havet var det ju inget!

Foretaget jag akte med bjod verkligen pa en upplevelse. I bussresan hem var det kareoke som gallde, och volymen var sappas hog att ingen horde vad man sjong sa man slapp skammas for eventuella felaktiga toner. YAY!

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0