Magnetic Island

Hej pa er!

Tog farjan fran Townsville pa tisdagsmorgonen, for att besoka den tropiska on Magnetic Island men tva tyskor jag traffade pa min seglingsresa i Whitsundays. Dar kopte vi oss ett busspass for att kunna ta oss runt pa on. Vi borjade dagen i Nellie beach, dar farjan anlande, men det var inte mycket att hanga i julgranen, sa vi begav oss snabbt vidare till Geoffery Bay nagra km darifran. Planen for dagen var att snorkla i barriarrevet, eftersom det inte ligger manga meter ut fran stranden, dock hade vi en ofordelaktig vind och blev rekomendrade att spara snorklingen tills vi kom till Cairns. Vinden kom namligen utifran havet och tog med sej massor med vatten in sa att korallerna lag i mycket djupare vatten och darfor var svara att se. Men vi var inte ledsna for detta utan lade oss pa stranden och solade och ibland gick vi ner i vattnet och badade pa vanligt vis, for det gick ju fortfarande hur bra som helst att gora.

Nasta stopp med bussen blev Horseshoe Bay, dar gick vi pa en sanctuary med ormar, papegojor, drakodlor, spindlar, krokodiler och koalor. Jag holl i alla djurarterna utom sprindeln, for det var en dodlig Tarantella sa inte ens guiden holl i den. Koalan var sotast!!!! Hade gosa med honom hela dagen, men icke. Och tur var val kanske det for tung var han!!! Men det blir man val om man sover 20 timmar om dygnet och ater de restrerande 4. Koalan ar ett djur som inte gor manga knop i onodan, jag har mycket genomsamt med dessa djur tydligen. HAHA!

Kram!


Kommentarer
Postat av: Josefine Andersson

RE:



Hej! Ja den va sorglig, ja grät också, o pojkvännen undrade va d va me mig när han kom hem. :P haha nä va pinsamt.. haha... :P

2010-10-14 @ 13:05:17
URL: http://josefinephoto.blogg.se/
Postat av: Josefine Andersson

Re:

haha ja med!! Det får vi absolut ha!! :D

2010-10-16 @ 15:09:22
URL: http://josefinephoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0