Disneyland!

Hej pa er!

Sa, fredagen den 13 augusti bar det av till Disneyland med Dennis (Magnus kompis fran Trollhattan som nyss flyttat till LA for att plugga pa collage). Han tog med sej tva japanska vanner som inte var varldsbast pa engelska direkt, sa kommunikationen mellan de olika nationerna var ganska sparsam. Den ene av japanerna var valdigt trevlig, han var dock samst pa engelska, men det jag forstod var ratt roligt stundtals. Den andre av dem kan ha varit den trakigaste jag traffat. Han ville inte aka nagonting!!! Varfor foljde du med till Disneyland om det ar sa pinsamt och tontigt att aka barnkaruseller, hela stallet ar ju till for barn!!

Forutom att Japan nr 2 totalt trakade ut mej dar ett tag sa var dagen bra! Pratade mest med Dennis, vi hade ju inga problem med kommunikationen i alla fall. Och va akte det mesta av betydelse. Space Mountain, GRYYM! Akte den tva ganger, men sista gangen forstorde nagon borjan av turen genom att lysa upp morkret med en fiklampa. Sjalva tjusningen med akturen ar ju att man inte ser vart man aker.. Vi akte aven Indiana Jones, en tur som gar genom ett konstgjort berg och dar man sitter i Indiana Jones-look-a-like bilar. Som skakade och fick motorstopp pa lite olika stallen, som nar ett stort svart kol kommer rullande mot en i full fart, valdigt passande. Vi halsade aven pa Capten Jack Sparrow och de andra gubbarna ur "Pirates of the Caribbean", sag ett tribute till Michael Jackson (Katpen EO hette den om jag inte minns helt galet).
Sista akturen for dagen blev Splash Mountain, och med tanke pa namnet kan ni nog rakna ut att man blir blot. Och, tro mej, det blev man! Jag klarade mej lyckligtvis undan med att bara bli dyngesur pa benen, eftersom jag gomde mej bakom Dennis stol nar det skvatte som mest! Man vill ju inte forstora sminket liksom. HAHA!! Dennis satt langstfram och han blev blot overallt!

Kvallen for oss besokare avslutades med ett upptradande vid kl 21. Da framfordes ett "drama" i vilket en elak haxa tagit over Musses drommar! Laskigt! Kvallen avslutades med ett gigantiskt fyverkeri runt 21.30! Trodde aldrig att det skulle ta slut! Men det var magiskt! Och i bakgrundsmusik till fyverkeriet var olika Disneylatar. Mycket lyckad dag maste jag saga!

Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0